Ceramics

SOAPS AND CERAMICS

Samen met heel wat jong geweld ontwikkelden we een eigen zeep- en keramieklijn.

 

Alles is daarbij in overeenstemming met onze waarden: 100% natuurlijke producten, van 100% Portugese oorsprong, gemaakt door 100% Portugees aanstormend talent.

White Gradient

WAT?

 

ARTISANALE KERAMIEK

Alle Portugal Pure keramiek wordt vervaardigd uit klei die twee keer de oven in gaat. Het glazuur is loodvrij. Dankzij het duurzame proces is de keramiek volledig waterdicht én vaatwasbestendig. Elk stuk is uniek en met liefde gemaakt... helemaal met de hand uiteraard.

NATUURLIJKE ZEEP

Alle Portugal Pure zeep wordt volledig met de hand gemaakt. Respect voor het product druipt van de zepen, wat zorgt voor een eerlijk product van goeie kwaliteit.

MAAK JE KEUZE!

BADKAMERSET

Breng Portugese authenticiteit in je badkamer met deze originele, handgemaakte set van topkwaliteit. Waterdicht en mag in de vaatwas. Beschikbaar in fris blauw en geel. Elk stuk is apart bestelbaar.

Zeepbakje: € 14,95 per stuk

Beker: €18,95 per stuk

Tandenborstelhouder: €19,95 per stuk

Complete set: €49,95

COASTER SET

Portugeser wordt het niet, met deze set van 6 onderzetters! De coasters zelf zijn typisch Portugese, afwisselend deels blauw of geel geglazuurde 'azulejos' of tegeltjes. De houder is gemaakt uit Portugese den en de onderkant van zowel onderzetters, als houder is vervaardigd uit Portugese kurk. Saúde!

Complete set van 6 coasters + houder: € 19,95

ZEEP

Zacht schuimende, handgemaakte lavendel- of eucalyptuszeep.

€ 4,95 per stuk

WIE?

Caterina

Catarina Mateus

"Niet lang geleden ben ik mama geworden en aangezien ik nu meer thuis ben, heb ik besloten om artisanale zeep te maken. Eerst maakte ik er voor mijn familie. Zij waren er zo blij mee, dat ik besloot om de Facebook-pagina 'Natural Soap' op te richten en zo mijn producten voor te stellen aan een ruimer publiek. Ondertussen heb ik al verschillende klanten, waaronder Portugal Pure."

Aanhalingstekens
Micaela

Micaela Santos

"Al op jonge leeftijd kreeg ik de smaak van keramiek te pakken. Als autodidact experimenteer ik graag met verschillende technieken en materialen. Een eerste project leidde tot een merk van keramische sieraden. Met 'MS - Ceramic Creation' maken Joel en ikzelf nu ook alledaagse voorwerpen, mede dankzij Kristof en Frederik."

Aanhalingstekens
Joel

Joel Alves

"Mijn ouders werkten zelf graag met keramiek in hun klein atelier. Al vroeg sprong de vonk ook op mij over. Eind 2020 daagde Portugal Pure ons - Micaela en mezelf - uit om keramieken gebruiksvoorwerpen te maken. Dat heeft geleid tot een nieuw merk: 'MS - Ceramic Creation'."

Aanhalingstekens

PLAATS HIER JE BESTELLING!

Bestellen is makkelijk: maak je keuze uit de artisanale producten in het overzicht hierboven en geef je bestelling door via onderstaand formulier.

Afhalen kan gratis in Portugal en België, opsturen gebeurt tegen kostprijs. Alles kan worden afgestemd op je persoonlijke wensen,
die je in het bestelformulier kunt meegeven.